In de vele jaren fotografie zijn er een aantal thema’s die regelmatig terugkomen. Zo heb ik een berg foto’s van bijzondere verkeersborden. Ze moeten allemaal nog eens uitgezocht worden om ze uiteindelijk te publiceren. Ook bruggen, bijzondere bomen, urbex en symmetrie zijn van die thema’s die steeds mijn aandacht trekken als ik op pad ben. “Work in progress” zal ik maar zeggen…

Eén thema heeft in februari 2023 het levenslicht gezien: de grenspalen langs de Nederlands-Belgische grens. De komende tijd ben ik van plan nog meer grenspalen te bezoeken, fotograferen en toe te voegen aan de virtuele tour.

Vind je het leuk om te weten wanneer dit thema een grote update heeft gekregen? Of wanneer een ander thema wordt gelanceerd? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg me op MeWe en Twitter.

Foto aan de muur

Naast deze thema’s ben ik ook bezig de mooiste foto’s uit mijn collectie beschikbaar te maken als foto aan de muur. De selectie is nu nog klein, maar ook dit is “work in progress”. 🙂

Dit is het huidige aanbod:

Kijk op Foto aan de muur voor informatie over het bestellen van een foto voor bij jou aan de muur. Daar vind je ook mooie voorbeelden van hoe een (grote) foto tot zijn recht komt in een interieur.